Cine suntem noi
Suntem un Club Sportiv afiliat la Federatia Aeronautica Internationala care a adus impreuna cei mai buni piloti inca din anul 2004 si suntem specializati in instruirea viitorilor piloti si in zborul cu parapanta in tandem. Instructorii/pilotii nostri de tandem, zboara numai echipamente de ultima generatie, verificate si certificate conform DHV/ LTF/ EN, deoarece siguranta pasagerilor nostri este esentiala. Pilotii nostri sunt licentiati in zborul cu pasager de “Asociatia de Zbor Liber din Romania”.
Click Here
Ce facem noi
Cu respect reciproc in cadrul echipei noastre, atingem un maxim in calitate si minimalizam orice risc. Efectuam zboruri in tandem cu parapanta din pasiune. Avem incredere unii in ceilalti, muncim in echipa pentru un produs de calitate superioara si ne dezvoltam standardele de lucru in mod consecvent si constant.
Click Here
Scopul nostru
Lucram intr-o maniera ecologica pentru a ne pastra si a proteja resursele naturale pentru generatiile viitoare. Scopul nostru este ca fiecare oaspete care ni se alatura sa plece cu un respect si o apreciere mai mare pentru valoarea naturii.
Click Here